CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 1, 2009

CoUnTDoWn..HaPpy GileR..


Dalam byk2 bulan,bln february ni aku paling suka n bahagia sgt..1stly coz b'day aku..(ehem..ofcoz..heehee)..yg kedua adalah....ulang thn atau dlm bahse omputeh,anniversary aku dgn insan tersayang (3rd February 2009)..haha..dh menjangkau 1,2 n 3 thn..waah..klu kawin,mst dh ade ank 3 kan..actually,aku panjatkan syukur pada Illahi krn memanjangkan jdh antra kami even tlh pelbagai dugaan dn cobaan dlm hbgn kami...harapan aku,biarlah hbgn ini sentiasa direstui dn bkekalan sampai akhir hayat..amiinn..

2 comments:

edanfist said...

wah...dah pandai sekarang nie...siap dah ada blog lagi...ok..apa2 hal..kalau x tau tanya la aku ngan Zul..cuba ang check Follower aku..G Jun yang Bomba tu pun ada.....

h.a.n.i.S.a.h.i.S.m.a.i.l said...

bler nk update ni yanie..
hehe